Fakro

A FAKRO tetőtéri ablakok minőségüknek, funkcionalitásuknak, biztonságos használatuknak és újító megoldásaiknak köszönhetően bármilyen típusú tetőtéri helyiségbe alkalmazhatók.

A felülvilágító ablakokat elsősorban lapostetős épületek helyiségeibe ajánljuk, amelyeknél a belső elhelyezkedésű lakóterek esetében nem mindig van mód homlokzati nyílászáró (ablak) alkalmazására.

A burkolókeret elengedhetetlen az ablak tetősíkba való helyes beépítéséhez. A burkolókeret feladata a szél elleni védelem, valamint az esővíz és a hó összegyűjtése és elvezetése. A burkolókeretek alkalmazása valamennyi típusú tetőtéri ablakhoz (billenő, felnyíló-billenő, sorolt) szükséges.

A külső árnyékolók kívülről, az ablaküveg előtt kerülnek felszerelésre, ezáltal hatékonyan védenek a nap melegétől. A napellenző rolók és a redőnyök visszaverik a nap sugarait, és megakadályozzák a helyiség túlzott felmelegedését.

A belső tartozékok korlátozott módon védenek a melegtől, fő feladatuk a belső tér díszítése és a bejutó fény mennyiségének szabályozása.

Gyerekzár, távnyitó rúd

A FAKRO beépítési tartozékok garantálják az ablak legjobb beépítését a tető síkjába. A párazáró illetve a páraáteresztõ fóliagallér a hőszigetelő szalaggal együtt komplett rendszert képezve biztonságosan védi a beépített tetőtéri ablakot és a belsõ burkolatot.

A Z-Wave rendszeren belül a rádiófrekvenciás jelek "kijelölt útvonalakon" haladnak. A vezérlő egységből (pl. távirányítóból) küldött rádióhullámú jel számára a kommunikációs csatorna úgy van biztosítva, hogy az adott utasítás mindenképpen elérjen a vezérlendő készülékhez.

Webseite www.webdesigner-profi.de

Termékeink

Norman Buda

Kamaraerdő
XI. kerület, Budapest
Tel: +36 30 996 2629
        +36 30 311 6406
      

Iratkozzon fel hírlevelünkre!