Optilight

Az Optilight tetőtéri ablakok egykamrás 24 mm vastag üvegezéssel rendelkeznek (4H-16-4T), amely nagyon jó hő- és hangszigetelő paramétereket biztosít.
Az üveg hőátbocsátási tényezője: Uüveg = 1,1 W/m2K.
Az ablak hőátbocsátási tényezője: Uablak = 1,5 W/ m²K.

Az OptiLight ablakok fa szerkezeti elemei gondosan válogatott, rétegragasztott erdeifenyő (borovi) faanyagból készülnek, amelyek impregnálás után környezetbarát akril-lakk felületkezelést kapnak. Az ablakot kívölről az UV sugárzásnak és az időjárási viszontagságainak ellenálló alumínium takarólemez borítja.

A billenő OptiLight tetőtéri ablak középmagasságban elhelyezett vasalatainak köszönhetően az ablakszárny bármely pozícióban megállítható, illetve 180°-ban átfordítható. Az ablakszárny alsó részén elhelyezett kilincs kényelmes használatot tesz lehetővé a beépítési magasságtól függetlenül, szerkezetének köszönhetően pontos zárást valamint kétállású mikronyitást biztosít, garantálva ezzel a friss levegő beáramlását a helyiségbe.

Az Optilight tetőtéri ablakok és burkolókeretek kialakítása lehetővé teszi az OptiLight ablakok beépítését 15° és 90° közötti dőlésszögű tetőkbe, biztosítva a széleskörű alkalmazást.

A tokszellőző alkalmazásával zárt ablaknál is biztosított a helyiségben a friss levegő beáramlása. Az OptiLight V típusú ablak tokszellőzőjének teljesítménye 20 m3/h. A 78 cm-es illetve annál szélesebb ablakok tokszellőzői két nyílással, az 55 és 66 cm széles ablakok 15 m3/h teljesítményű, egynyílású tokszellőzővel rendelkeznek.

 

Típusválaszték:

- OptiLight B (billenő, fa tokszellőző nélkül)

- OptiLight VB (billenő, fa tokszellőzővel)

- OptiLight TLP (billenő, PVC)

- OptiLight VK (felnyíló, fa)

 

Burkolókeretek:

- TS (sík tetőfedő anyagokhoz)

- TZ (profilos tetőfedő anyagokhoz)

- TH (magasprofilú tetőfedő anyagokhoz)

A fenti burkolókeretek kizárólag OptiLight ablakokhoz illeszkednek.

Kiegészítők:

Az OptiLight ablakokra a Fakro külső és belső kiegészítők felszerelhetők. A széles választékban elérhető kiegészítők növelik az ablakok használati értékét, az energiamegtakarítás mellett lehetővé teszik a bejövő fény szabályozását, növelve a tetőtér komfortját. A magasan beépített ablakok és kiegészítők működtetéséhez távnyitó rudakat kínálunk. A kiegészítők kézzel vagy elektromosan működtethetők, gazdag típus- és színválasztékuk megkönnyíti a választást a belső tér stílusához igazodva.

 

 

 

 

 

Webseite www.webdesigner-profi.de

Termékeink

Norman Buda

Kamaraerdő
XI. kerület, Budapest
Tel: +36 30 996 2629
        +36 30 311 6406
      

Iratkozzon fel hírlevelünkre!