Leier

A Leier előregyártott födémrendszereivel időt és pénzt is spórolhat építkezése során. Az előre gyártott beton, vasbeton vagy feszített beton szerkezeteket telepített üzemben vagy építési helyszínen állítják elő, a beton megszilárdulása után állítják be. A korszerű gyártástechnológia és a felhasznált anyagok egyenletes, kiváló minőséget biztosítanak. A gyorsaság mellett további előnye ezeknek a termékeknek, hogy széles elem – és méretválasztékkal rendelkeznek, könnyen beépíthetők, rövid szállítási határidővel.

Díjmentes Leier Mesterpanel födém előzetes árkalkuláció szolgáltatást biztosítunk érdeklődőinknek, amelyhez csupán az alábbi néhány információ megadására van szükség.

- számítandó födém felülete
- elektromos dobozok száma
- kémény áttörések száma
- padlásfeljárók száma
- csatorna áttörések száma
- építkezés helyszíne

A végleges ajánlatot és az elemek statikai alkalmazhatóságát tervrajz birtokában, a gyártóval történt egyeztetés után tudjuk megadni.

Rendezés: orderby
Mennyiség oldalanként:
Gyártó:
Leier
Gyártó: Leier
A Leier üreges födémpallók nagyobb falközméretű terek lefedésére használható, előregyártott vasbeton födémelemek.
Gyártó: Leier
A Leier mesterfödém mestergerendákból és a gerendákra függesztett béléstestekből áll.
Gyártó: Leier
A Leier mesterpanel teherhordó szerkezeti része nagy felületű, vékony előregyártott vasbeton lemezből (Leier mesterpanel – LMP) és helyszíni vasalt felbetonból áll.
Gyártó: Leier
Alkalmazása tökéletes megoldást biztosít bármilyen teherhordó-, térelválasztó falszerkezetnek, pincék, liftaknák, támfalak építésének.
Gyártó: Leier
A Leier támfalelemek (LTE) 60-300 cm magasságig méretsorban készülnek, egyenkénti névleges hosszuk 1 m, de ettől eltérő méretek gyártása is lehetséges.
Gyártó: Leier
A lépcsőelemek elhelyezése után a szerkezet azonnal használatba vehető. Alkalmazása gazdaságos, egyáltalán nincs szükség zsaluzásra.
Webseite www.webdesigner-profi.de

Termékeink

Norman Buda

Kamaraerdő
XI. kerület, Budapest
Tel: +36 30 996 2629
        +36 30 311 6406
      

Iratkozzon fel hírlevelünkre!