Lindab Magestic Natúr ereszcsatorna rendszer

A Lindab Magestic továbbfejlesztett horganyzott acél alapanyagú esővíz-elvezető rendszer. A Lindab Magestic a megszokott és megbízható Lindab termékkialakítást nyújtja megerősített magnéziumcink-ötvözet bevonattal.

A Lindab Magestic cinkbevonatát 3% magnéziummal és 3,5% alumíniummal erősítik meg. A tüzihorganyzott cinkbevonat porózus szerkezetű. A magnézium hatékony korróziógátló hatással bír, szilárd szerkezetet képez és tartós védelmet biztosít a korróziós tényezőkkel szemben.

Tengervizes környezetben a Lindab Magestic háromszor korrózióállóbb a hagyományos horganynál. A Magestic korrózióját nem befolyásolja környezetének klórtartalma.

A horganyzott bevonat rákenődik az élekre a vágásoknál. A magnézium anódosabb, mint a cink, ezért a Lindab Magestic aktívabb galvanizációs tulajdonságokkal rendelkezik, mint a cinkhorganyzott bevonat. Az öngyógyító hatás megmarad a vastagabb Lindab Magestic alapanyagok esetében is.
 
A festetlen fém ereszcsatornák természetes módon hozzáidomulnak környezetükhöz. A Lindab Magestic 3-5 évvel beépítése után elnyeri esztétikus, sötétszürke patinás külsejét.
 
Minden Lindab Magestic termékre 10 év a gyártói garancia.
 
 
 

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/clients/client12/web86/web/components/com_jshopping/templates/default/product/product_default.php on line 237
Szakértői segítségért hívja az alábbi számot vagy írjon üzenetet; +36 1 249 9000
Webseite www.webdesigner-profi.de

Termékeink

Norman Buda

Kamaraerdő
XI. kerület, Budapest
Tel: +36 30 996 2629
        +36 30 311 6406
      

Iratkozzon fel hírlevelünkre!