Lindab Topline cserepeslemez - LPA-L

Az LPA-L a magyar építtetők, felújítók számára a tetőfedés egyik leggazdaságosabb megoldását kínálja a Lindab cserepeslemezek már jól ismert műszaki előnyeivel, minőségével. 
Az új tető esztétikája változott - alacsonyabb hullámmal, egy laposabb cserépforma látványát adja, megtartva a tetőfedés klasszikusságát.
Az LPA-L a klasszikus cserepek textúráját idéző gazdag szín és formavilága miatt elsősorban családi házak, társasházak, közösségi épületek fedéséhez ideális, de alkalmas ipari objektumok esetében is, ugyanakkor ideális megoldás pl. belvárosi bérházak tetőzetének renoválására is.

Technikai jellemzők, műszaki paraméterek: 
Az új LPA-L is tűzihorganyzott, többrétegű, speciális színbevonattal ellátott svédacélból készül. Nagyszilárdságú, tűzihorganyzott. Így az LPA-L korrózióval és szélsőséges időjárási viszonyokkal szembeni ellenállása kiemelkedően jó. A lemezek Classic bevonati rendszerrel széles színválasztékban érhetőek el.

A módosított profilkialakításnak köszönhetően 10 százalékkal nagyobb fedésszélességet biztosít. Míg az LPA esetében ez az érték 1000 mm, az LPA-L-nél 1100 mm. A számok világosan megmutatják, hogy ugyanazon felület lefedése kevesebb LPA-L beépítésével válik lehetővé, tehát csökken a szerelési idő és ennek függvényében a költség is.

Szintén egyedi gyártási hosszban készül. 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/clients/client12/web86/web/components/com_jshopping/templates/default/product/product_default.php on line 237
Szakértői segítségért hívja az alábbi számot vagy írjon üzenetet; +36 1 249 9000
Webseite www.webdesigner-profi.de

Termékeink

Norman Buda

Kamaraerdő
XI. kerület, Budapest
Tel: +36 30 996 2629
        +36 30 311 6406
      

Iratkozzon fel hírlevelünkre!