Kamaraerdő:
1112 Budapest Kamaraerdei út 18. Tel.: +36 1 249 9000 Fax: +36 1 249 9001 e-mail: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges nyitvatartás: 08:00-18:00 szombaton: 08:00-13:00

Régi Fóti út
1152 Budapest Külső fóti út 10. (Régi Fóti út 2/a) Tel.: +36 1 306-3421 Fax: +36 1 306-4932 e-mail: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges nyitvatartás: 08:00-18:00 szombaton: 08:00-13:00

Semmelrock térburkolatok

A Semmelrock lehetővé teszi, hogy környezetét hangulatossá és egyedivé alakítsa. A Semmelrock kiváló minőségű termékválasztéka innovatív lap-, és térkőrendszerektől, paliszádokon, és falazóköveken át széleskörű kiegészítőkig támfal, és kerítésrendszerekig, szegélyekig terjed.Semmelrock La Linia térburkolat

Semmelrock La Linia térburkolat

Semmelrock La Linia. Nemes és egyszerű. Bazalttal vagy gránittal, természetes, nemes kőzúzalékkal. Finommosott felület, nagy terhelhetőség. Az értékállóság szimbóluma.

Semmelrock Appia Antica térburkolat

Semmelrock Appia Antica térburkolat

Semmelrock Antikolt Appia antica. Ugyanolyan vonzó, mint az antikolás nélküli Appia antica. Az eltérés a természetes, szabálytalan vonalvezetés. Karakteres térkő. A hagyományos és a modern összekapcsolásához.
Semmelrock Appia Antica, nem antikolt.
Világos kontúrok. Tárgyilagos, visszafogott. Természetes fugakép. Tökéletesen harmonizáló méretek. Eltéveszthetetlen, önálló burkolatképekhez. Nyugodt, erőteljes téralakításhoz.

Semmelrock Umbriano térburkolat

Semmelrock Umbriano térburkolat

Semmelrock Umbriano: minden egyes kő egyedi. Tiszta és egyszerű formák. Határozott kőélek, mint a fűrészelt természetes köveknél. Nemes és nagyvonalú. Természetesen kellemes, kiemelkedően kényelmes. Különlegessége: a páratlan megjelenés, az egyedi árnyalás.

Semmelrock Terca térburkoló klinkertégla

Semmelrock Terca térburkoló klinkertégla

Semmelrock Terca – Térburkoló klinkertégla
Valódi, agyagból égetett klinker. A kerti burkolatok kiváló építőanyaga. Az égetett kerámia 5000 éves tradíciója, kiemelkedően magas ellenállóképessége, jellegzetes stílusa, színvilága jellemzi ezeket a térburkoló elemeket, és biztosítanak a TERCA burkolat számára tartós értéket.
 • Terca - Doppio és Piccolo
 • Terca - Landhaus
 • Terca - Piazza
 • Terca - Siena
 • Terca - Alt Schwerin, Holstein, Baalberge

Semmelrock Il Campo térburkolat

Semmelrock Il Campo térburkolat

Semmelrock Il Campo. A természetes, megnyerő térkő. Elbűvölő már az első pillantásra.
Patinás és különleges. Határozott stílusú, egyéni, karakteres.
Semmelrock Il Campo. Az összetéveszthetetlen térkő. Páratlan és eredeti, különlegesen strukturált felülettel. Színárnyalatok játéka. Magas fokú tartósság a nemes terméskőzúzaléknak és a vasoxid színezőanyagoknak köszönhetően. Kopásálló. Szabálytalan élek, élénk fugakép.
Semmelrock Il Campo: megnyerő természetesség a kertben.

Semmelrock Naturo térburkolat

Semmelrock Naturo térburkolat

A Semmelrock Naturo a régi kockaköves utcák hangulatát varázsolja vissza.
A termék formagazdagsága és a felülete természetes hatást teremt. Az értékes, natúrkő jellegű burkolat a színárnyalatokkal is variálható. Privát kertekben is kiválóan alkalmazható. Gondosan mosott felület garantálja a csúszásmentességét.

Semmelrock Pastella térburkolat

Semmelrock Pastella térburkolat

Semmelrock Pastella: nemes natúrkő-zúzalék és kvarchomok. Mosott felület. Visszafogott eleganciával, pasztell színekben. Különösen kopásálló és tartós. 6 cm-es vastagsággal. Kombinációs lehetőség a hasonló felületű Semmelrock Pastella lapokkal!

Semmelrock Castello Antico térburkolat

Semmelrock Castello Antico térburkolat

Semmelrock Castello antico. Antikolt felületű térkő. Természetes élvezetés. Megragadó külső, szép, melírozott színek. Kellemes és kényelmes.

Semmelrock Citytop térburkolat

Semmelrock Citytop térburkolat

A Semmelrock Citytop négyszögletes elemekből építkezik, és a felülete révéndiszkrét, visszafogott karaktert képvisel.
A kvarcösszetétel és a megnyugtató, kellemes színek révén különleges látvány megvalósítására is alkalmas, illetve a nagy elemválaszték és a 8 cm-es vastagságnak köszönhetően közterek, parkolók építésére is használható.

Semmelrock Siena 2 térburkolat

Semmelrock Siena 2 térburkolat

A Semmelrock Siena térkő lekerekített részleteivel az antik kövekre emlékeztet. Kiválóan alkalmas emlékművek körüli téralakításra, sétautak, díszterek burkolására. Vastagsága 7 cm és a gazdag elemválasztéknak köszönhetően számtalan téralkotási lehetőséget nyújt.

Semmelrock Fodorkő térburkolat

Semmelrock Fodorkő térburkolat

A természettől ellesve: lágy ívű vonalakkal, nyugodt, őszies színekkel szinte festői tájat varázsol kertjébe. Egyszerűen szép: Semmelrock Fodorkő.
Kényelmes és kellemes. Kopásálló és tartós. Fagy- és olvasztósóálló. Könnyen kezelhető és lerakható. Egyszerű, természetes felület, kvarchomok felszínnel. Semmelrock Fodorkő: teraszokhoz és kerti utakhoz, behajtókhoz, előterekhez.

Semmelrock Nardo térburkolat

Semmelrock Nardo térburkolat

A Semmelrock Nardo térkő kiválóan alkalmas teraszok, gyalogutak, járdák, kerti utak kialakítására. A 2:1 arányú téglalap forma, és a többféle szín változatos mintázatok megvalósítását teszi lehetővé.
A Semmelrock Nardo térkő kávébarna színben, antikolt változatban is kapható.

Semmelrock Univerzális Hullámkő térburkolat

Semmelrock Univerzális Hullámkő térburkolat

Semmelrock Univerzális hullámkő élletöréssel és anélkül.
Ez a kötést megvalósító térkőfajta a gyakorlatban jól bevált, masszív és terhelhető. Az élletörés nélküli – úgynevezett zökkenőmentes – változat közlekedési szempontból csendes, ezért a nagyobb forgalmú felületek burkolásához különösen alkalmas.

Semmelrock Behaton térburkolat

Semmelrock Behaton térburkolat

Semmelrock Behaton - Duplakötésű térkő
Jó terhelhetőség, magas kopásállóság, jó tapadás, továbbá jó kötőhatás és könnyű lerakhatóság. Tartósan szép és gazdaságos térburkolatokhoz. Ipari, gazdasági vagy privát lakóterületekhez. A legjobb válasz a rendkívüli kihívásokra.
Mindkét kőtípus gépileg is lerakható, fagy- és olvasztósóálló, személy- és tehergépjármű-forgalomra egyaránt alkalmas. Zökkenőmentes kivitelben is kapható.

Semmelrock ÖKOgreen térburkolat

Semmelrock ÖKOgreen térburkolat

Semmelrock ÖKOgreen térkő - A minőségi betonból készült rácsszerű szerkezet tágas kamrákat képez a termőföld számára. Így a parkolást szolgáló területeken személygépjármű-forgalomra alkalmas zöld felületek képezhetők. Meredek rézsűk felületének rögzítésére is alkalmas.

Semmelrock Gyeprácskő térburkolat

Semmelrock Gyeprácskő térburkolat

Semmelrock Gyeprácskő - Ennél a gyepfugás térkőnél a nagyméretű távtartók által biztosított fugahézagot lehet füvesíteni, vagy zúzalékkal feltölteni. Így az utakon, behajtókon és parkolóhelyeken olyan robusztus burkolat építhető, amely kényelmes és barátságos, és megbízhatóan elszivárogtatja az esővizet.

Semmelrock La Linia térburkoló lap

Semmelrock La Linia térburkoló lap

A Semmelrock La Linia térkövekhez hasonlóan a Semmelrock La Linia lapok is nemes és elegáns megjelenést biztosítanak a ház körül. Nemes zúzalékból, sugárzó szépség.
Semmelrock La Linia. Nemes és egyszerű. Bazalttal vagy gránittal, természetes, nemes kőzúzalékkal. Finommosott felület, kopásálló és csúszásmentes. Az értékállóság szimbóluma.

Semmelrock Carat térburkoló lapok - Carat Exclusiv, Carat Style

Semmelrock Carat térburkoló lapok - Carat Exclusiv, Carat Style

Semmelrock CARATexklusiv - Nemes szépség, finom felület. Bevált formák új megjelenítésben. CARATexklusiv. A beton kőlapok prémium kategóriája. Luxus minőség: CARATexklusiv.
Semmelrock CARATstyle. Márványozva. Profilírozva. Nemes szemcsés felülettel. Jellegzetessége: a lapok szándékosan eltérő árnyaltságot és márványozottságot mutatnak – hogy természetes legyen a felület. A kertben, a teraszon, a ház körül: CARATstyle.

Semmelrock Bradstone burkolatok - Old Town, Tile lapok, Tartozékok

Semmelrock Bradstone burkolatok - Old Town, Tile lapok, Tartozékok

Nosztalgia, hangulat. Melegség és kisugárzás. Romantika. Esték a rózsakertben. Történelmi stílusú kövek, lépcsők, falak. Ezt nyújtja a Semmelrock Bradstone.
Semmelrock Bradstone: design régi stílusban. Visszagondolás az egykori kézműves technikákra, a kőfaragás hagyományos eszközeire. Az eredeti mai megformálása. Csakhogy megbízhatóbb és kedvezőbb áru. Értéktartó, sokoldalú, és rendelkezik a mesterséges kő kézbentartott, megbízható tulajdonságaival.
A Semmelrock Bradstone Tile lapokkal Itália régi városainak mediterrán hangulatát varázsolhatja kertjébe. A finom terrakotta profil és annak meleg, földközeli színei adnak a felületnek harmonikus, meleg tónust.

Semmelrock Pastella térburkoló lapok

Semmelrock Pastella térburkoló lapok

Variációk – Semmelrock Pastellával. Kövek és lapok. Színek és formák. A térkőhöz illeszkedő lapokkal. Utak és terek. Csodálatosan harmonikus téralakítási megoldásokhoz. Nagyvonalú külterek, nyugodt elképzelések. Önnek.
Semmelrock Pastella lapok. A 6 cm vastag Semmelrock Pastella térkő megjelenésének minden előnyével. Nemes natúrkő zúzalék és kvarchomok. Mosott felület. Lágy, pasztellszínekben. Tartós és kopásálló.

Semmelrock Corona Brillant térburkoló lapok

Semmelrock Corona Brillant térburkoló lapok

Semmelrock Corona Brillant. Alpesi kőzetből nyert zúzalékkal. Értékes téralkotó elemek, természetes hatású felületekhez. Mosott felületek nemes, színes terméskőzúzalékból. A Semmelrock Protect® révén könnyen tisztán tartható. Kevés ápolással, briliáns színek: Semmelrock Corona Brillant.

Semmelrock Picola térburkoló lapok

Semmelrock Picola térburkoló lapok

A mosott betonlapok évtizedek óta kedveltek, beváltak és szinte elnyűhetetlenek. A Semmelrock a kültéri lapoknak ezt a klasszikusát, a Semmelrock Picola térburkoló lapot fövenybarna és szürke színben kínálja.

Semmelrock Bradstone falelemek - Mountain Block, Madoc

Semmelrock Bradstone falelemek - Mountain Block, Madoc

Semmelrock BRADSTONE - Mountain block
A falak rakásának legősibb és legszebb módja a natúrkő elemekből történő építés: a pala kőlapok és az eredeti homokkő szépségét idézve. Harmonikus összhangban a terep adottságaival. Ezt a hagyományt követik a Bradstone falazatok. A fagyállóság előnyével kombinálva.
Semmelrock BRADSTONE - Madoc
Egyéniséget mutatni. Nem a szokványos formában, és összetéveszthetetlen kisugárzással. Bradstone. Az egyéni jellegű Madoc és Old Town falrendszerekkel.
Semmelrock Madoc falazat. Palakő megjelenés, az egyes elemek domborzati kialakításával.

Semmelrock Muro Antico falelemek

Semmelrock Muro Antico falelemek

Semmelrock Muro Antico - Támfalak, teraszok képzése, magas ágyások, határolások: sok beépítési mód, ami mind biztos, működő, ugyanakkor téralakítási szempontból is igényes megoldást kíván. A Semmelrock Muro Antico rögzít, struktúrál, áthidalja a magasság-különbségeket – utánozhatatlanul természetes módon.

Semmelrock Castello kerítéselemek

Semmelrock Castello kerítéselemek

Szélesség és magasság nem probléma. A Semmelrock Castello kerítéselemekkel megvalósíthatók a kívánt formák, alakzatok.
Az antikolt felület patinás hatását tovább fokozzák a melírozott színek.

Semmelrock Szimbólum fal- és kerítésrendszer

Semmelrock Szimbólum fal- és kerítésrendszer

A Semmelrock Szimbólum fal- és kerítésrendszer sokoldalú, mindig a ház építészeti stílusához alkalmazkodó megoldásokat kínál.

Semmelrock Pereston támfalrendszer

Semmelrock Pereston támfalrendszer

A Semmelrock Pereston rendszer számos táj- és kertépítészeti megoldást nyújt a kreatív téralakítás, a szintbeli tagolás terén. Három kőtípus, amelyek felhasználhatók összefüggő vagy rácsos építésű falazatként, függőlegesen vagy teraszos, rézsűs megtámasztásokhoz.
A Semmelrock Pereston konstrukciója gondoskodik arról is, hogy a víz és a levegő eljusson a termőtalajhoz, és a növényrésekben gazdag növényzet fejlődhessen.

Semmelrock Flori rézsükő

Semmelrock Flori rézsükő

A Semmelrock Flori rézsűkő könnyű és egyszerűen kezelhető. Ennek köszönhetően ideális a sajátkezű beépítéshez. Kellemesen feltűnő, kiegyensúlyozott design-ja, speciális, rekeszes felépítése jó vízfelszívódást és ezzel a növényzet dús fejlődését teszi lehetővé.
A Semmelrock Flori rézsűkövek alkalmasak az automatikus öntözőberendezések beépítésére.

Semmelrock térburkoló szegélyek

Semmelrock térburkoló szegélyek

Semmelrock Szegélyek - Térburkolatok lezárására
 • Classico sorszegély/lépcső homlokelem
 • Kerti szegély
 • “K” szegély
 • Fekvő útszegély kopóréteggel
 • Egyenes és íves útszegélyek
 • Kiemelt szegély
 • Folyóka


Építőanyag akciók

Akciós Árlista


Norman Építőanyagkereskedések elérhetőségei
Kamaraerdő
1112 Budapest
Kamaraerdei út 18.
Tel.: +36 1 249 9000
Tel.: +36 30 996 2629
Fax: +36 1 249 9001
E-mail:
nyitvatartás:
H-P: 08:00-18:00
Szombat: 09:00-13:00
GPS koordináták:
N 47° 26' 21.86"
E 18° 58' 45.73"Régi Fóti út
1152 Budapest
Külső fóti út 10.
(Régi Fóti út 2/a)
Tel.: +36 1 306 3421
Tel.: +36 30 311 6406
Fax: +36 1 306 4932
E-mail:
nyitvatartás:
H-P: 08:00-17:00
Szombat: ZÁRVA
GPS koordináták:
N 47° 34' 10.50"
E 19° 8' 6.95"
TELEPHELYEINKEN
KÉNYELMESEN ÉS INGYEN
PARKOLHAT!