Kamaraerdő:
1112 Budapest Kamaraerdei út 18. Tel.: +36 1 249 9000 Fax: +36 1 249 9001 e-mail: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges nyitvatartás: 08:00-18:00 szombaton: 08:00-13:00

Régi Fóti út
1152 Budapest Külső fóti út 10. (Régi Fóti út 2/a) Tel.: +36 1 306-3421 Fax: +36 1 306-4932 e-mail: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges nyitvatartás: 08:00-18:00 szombaton: 08:00-13:00

Abeton-Viacolor térburkolatok

Az Abeton-Viacolor célja az építőiparban, környezetkialakításban, a park és kertépítésben szükségszerűen jelentkező minőségi igények kielégítése. Az Abeton-Viacolor a legmagasabb elvárásoknak is megfelelő burkolataikat 4 korszerű, számítógéppel vezérelt gyárban Pécset, Székesfehérváron, Budapesten és Nyékládházán készítik.Abeton-Viacolor Antik térburkolat

Abeton-Viacolor Antik térburkolat

ABeton-Viacolor újdonsága a romantikus összképet, rusztikus formát és sokszínûséget nyújtó AB Antik térkõ. Az AB Antik egy olyan klasszikus térkõtípus, amelynek elõállítási technológiája természetes hatást kölcsönöz a térkõnek. Ez a típus is fagyálló térkõ, mind a modern mind a régi épületekkel harmonizál. Kiválóan alkalmas gyalogos és gépjármûvel való közlekedésre. Egyszerûen beépíthetõ és gazdaságos, különösen sokoldalú térkõ.

Abeton-Viacolor Nostalit térburkolat

Abeton-Viacolor Nostalit térburkolat

Abeton-Viacolor Nostalit a romantikus hangulatot keltõ rusztikus útburkolat, melyet a természetes, hullámos élkiképzése és a markáns fuga képe alkot.

Abeton-Viacolor Rialto térburkolat

Abeton-Viacolor Rialto térburkolat

Az Abeton-Viacolor Rialto térkőcsalád mosott felülettel kapható, három (tégla, kocka, félkõ) enyhén íves, kissé tört oldalvonalú négyszögletes formában, amellyel rusztikus burkolatot lehet kialakítani.

Abeton-Viacolor Duna fodorkő térburkolat

Abeton-Viacolor Duna fodorkő térburkolat

Az Abeton-Viacolor Duna fodorkõ levélformája biztosítja a rendkívül jó összhatást. Szétszórt és mégis egyenletes, ami különleges bájának, jellegének köszönhetõ. Az AB Duna õszilomb az õsz színkavalkádját idézi, mely által valóságos természetes jelenséggé válik. Speciális formája adja meg a kõnek a már elkészült felületen a jól bevált és megszokott tökéletes illeszkedést. A rendszer akár nagy megterhelésû és egyéb felületek esetén is messzemenõleg megfelel minden elvárásnak.

Abeton-Viacolor Arco térburkolat

Abeton-Viacolor Arco térburkolat

Az Abeton-Viacolor Arco burkolókõbõl készített burkolat hullámai harmonikusan simulnak a zöldfelületekhez, valamint a különbözõ vonalvezetésû függõleges szerkezetekhez egyaránt.
A különbözõ színek kombinálásával különleges felületek, hatások alakíthatók ki a burkolaton belül, amelyek az esztétikai célon túl egymás melletti felületek funkcionális megkülönböztetésére is alkalmasak.

Abeton-Viacolor Linea térburkolat

Abeton-Viacolor Linea térburkolat

A különbözõ kövek és színek variációjával az Abeton-Viacolor Linea térburkoló teret nyújt az egyéni elképzelések megvalósítására, így különösen építészek számára jelent kihívást és rejt nagyvonalú lehetõségeket.

Abeton-Viacolor Borostyán térburkolat

Abeton-Viacolor Borostyán térburkolat

Az Abeton-Viacolor Borostyán modern, elegáns térkõ. Alkalmas közterületek burkolására. Gazdag forma- és színkínálata az egyéni felhasználó számára is biztosítja, hogy a legmegfelelõbb és az otthonához leginkább illõ követ válassza.

Abeton-Viacolor Klasszik térburkolat

Abeton-Viacolor Klasszik térburkolat

Az Abeton-Viacolor Klasszik egy modern burkolat, mely a régi formák hagyományit idézi fel. A sarkok és szegélyek enyhén lekerekitettek ami által idõtlen eleganciával rendelkezõ harmonikus fugaképpé alakulnak. Az egymással teljes összhangban lévõ kõformák gondoskodnak a beépítési lehetõségek sokaságáról. A köveket és íveket akár kézmûves technikával egyszerûen formázhatjuk meg. A Klasszik paliszádok teszik teljessé a leírt rendszert, illetve bõvítik az elhelyezkedések és lerakások lehetõségeit. Mosott felülettel is megrendelhetõ.

Abeton-Viacolor Velence térburkolat

Abeton-Viacolor Velence térburkolat

Az Abeton-Viacolor Velence a felhasználóknak nagy szabadságot biztosít, mert három különböző formában illetve méretben s öt színben kapható. Az illeszkedés tökéletessége az AB Velence térkövet különösen alkalmassá teszi kocsibejárók, nagy forgalmas területek burkolására.

Abeton-Viacolor Venturo térburkolat

Abeton-Viacolor Venturo térburkolat

Abeton-Viacolor Venturo burkolat egyaránt alkalmas a modern építészet, valamint az elmúlt századok építészeti stílus igényeinek kielégítésére. A különböző kövek és színek variációjával a VENTURO alkalmat kínál az egyéni elképzelések megvalósítására. Különösen ideális lehetőség és kihívás ez az építészek számára.
Az egy kőformát és egy színt tartalmazó felülettől a több formájú követ és több színt használó felületig szinte megszámlálhatatlan mintakombináció alakítható

Abeton-Viacolor Korzó térburkolat

Abeton-Viacolor Korzó térburkolat

Az Abeton-Viacolor Korzó térburkolót mintha egyenesen a kertépítési feladatokra szánták volna. Mindegy, hogy az õszi lomb színei, a szürke a vörös vagy barnás árnyalat mellett dönt, sorban, halszálka vagy parketta mintában fekteti, az AB Korzó minden esetben mutatós felületet ad. Ez a 4 cm vastagságú, klasszikusan egyszerû formájú térkõ kiválóan alkalmas teraszok, ház körüli járdák, lapos tetõk burkolására.

Abeton-Viacolor Rusztika térburkolat

Abeton-Viacolor Rusztika térburkolat

Az Abeton-Viacolor Rusztika gyorsan fektethetõ, finoman tagolt felületet biztosít. Ezáltal egyaránt alkalmas kis és nagy terek burkolásásra.

Abeton-Viacolor Kertilap térburkolat

Abeton-Viacolor Kertilap térburkolat

Az Abeton-Viacolor Kertilap lapos tetők teraszok és kerti utak gyors könnyű burkolására szolgál. Többféle színben készül, tisztítása egyszerű.


Abeton-Viacolor Balaton térburkolat

Abeton-Viacolor Balaton térburkolat

Az Abeton-Viacolor Balaton térkövet a harmónikus forma és nagyfokú terhelhetõség jellemzi. Az oldalak hullámos kialakítása jó kötõhatást biztosít. A kövek színsokasága megtöri az egyhangúságot, valamint tartós mintázatot tesz lehetõvé.

Abeton-Viacolor Uni kőcsalád térburkolat

Abeton-Viacolor Uni kőcsalád térburkolat

Abeton-Viacolor Uni kőcsalád - Az UNIverzális, ideális forma...
  • Abeton-Viacolor Uni
  • Abeton-Viacolor Uni-Top
  • Abeton-Viacolor Uni-Ökotop

Abeton-Viacolor Mecsek térburkolat

Abeton-Viacolor Mecsek térburkolat

A már ismert dupla fogazat érvényesíti az Abeton-Viacolor Mecsek térburkolókő specifikus formáját az elkészült felületen. Ez a rendszer minden nagy megterhelésnek kitett felületen is kiválóan alkalmazható.

Abeton-Viacolor Róna térburkolat

Abeton-Viacolor Róna térburkolat

Az Abeton-Viacolor Róna térkő fuga nélküli, síma felülete minden jármű és keráktípus rázkódásmentes gördülését biztosítja. Ideális kerékpárok, toló-, bevásárló- és babakocsik közlekedéséhez, de gőrkorcsolyázásra is. Az Abeton-Viacolor Róna a halk átmenet térburkolata.

Abeton-Viacolor Gyepkő térburkolat

Abeton-Viacolor Gyepkő térburkolat

Az Abeton-Viacolor Gyepkõ harmonikusan beépíthetõ a környezetbe, anélkül hogy a táj eredeti képét csorbítaná. Megfelelõ minden olyan felületre, amelynek közlekedési terhelést kell biztosítania és ugyanakkor zöldnek kell maradnia. Jó terhelhetõsége miatt kiválóan alkalmas parkolók, garázsbejárók ápítésére, rézsük és patakpartok kialakítására.

Abeton-Viacolor Támfalelemek - Dóm, Flórakosár, Via-Flor

Abeton-Viacolor Támfalelemek - Dóm, Flórakosár, Via-Flor

  • Abeton-Viacolor Dóm támfal
  • Abeton-Viacolor Flórakosár támfalelem
  • Abeton-Viacolor Via-Flor támfalelem

Abeton-Viacolor Szegélykövek

Abeton-Viacolor Szegélykövek

  • Abeton-Viacolor kertiszegély
  • Abeton-Viacolor sorszegély
  • Abeton-Viacolor útszegély


Építőanyag akciók

Akciós Árlista


Norman Építőanyagkereskedések elérhetőségei
Kamaraerdő
1112 Budapest
Kamaraerdei út 18.
Tel.: +36 1 249 9000
Tel.: +36 30 996 2629
Fax: +36 1 249 9001
E-mail:
nyitvatartás:
H-P: 08:00-18:00
Szombat: 09:00-13:00
GPS koordináták:
N 47° 26' 21.86"
E 18° 58' 45.73"Régi Fóti út
1152 Budapest
Külső fóti út 10.
(Régi Fóti út 2/a)
Tel.: +36 1 306 3421
Tel.: +36 30 311 6406
Fax: +36 1 306 4932
E-mail:
nyitvatartás:
H-P: 08:00-17:00
Szombat: ZÁRVA
GPS koordináták:
N 47° 34' 10.50"
E 19° 8' 6.95"
TELEPHELYEINKEN
KÉNYELMESEN ÉS INGYEN
PARKOLHAT!