Kamaraerdő:
1112 Budapest Kamaraerdei út 18. Tel.: +36 1 249 9000 Fax: +36 1 249 9001 e-mail: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges nyitvatartás: 08:00-18:00 szombaton: 08:00-13:00

Régi Fóti út
1152 Budapest Külső fóti út 10. (Régi Fóti út 2/a) Tel.: +36 1 306-3421 Fax: +36 1 306-4932 e-mail: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges nyitvatartás: 08:00-18:00 szombaton: 08:00-13:00

Rheinzink ereszcsatorna rendszerek

Rheinzink ereszcsatorna rendszerek

Rheinzink

A Rheinzink ereszcsatorna-rendszerei sokszínű formákat és egyedi kivitelezési megoldásokat kínálnak. Ide tartoznak a félkör és négyszög szelvényű ereszcsatornák, lefolyócsövek, számos egyedi formák járatos méretekkel és a hozzájuk tartozó kiegészítő elemekkel. A Rheinzink erezscsatorna-rendszer több mint 500 termékével biztonsággal kínálja egy egymásra épülő elemek rendszerét. Függetlenül attól, hogy Rheinzink -"standard" (eredeti fényű) vagy Rheinzink -"patina-pro" (előpatinásított) felületű elemről van szó, mindegyik ugyanabból a kiváló minőségű alapanyagból készül. A lemez felületén képződő patinaréteg már magában is garantálja az évtizedeken át tartó gondozásmentességet.

Rheinzink ereszcsatorna rendszer

Rheinzink erezcsatorna rendszer színek

A Rheinzink ereszcsatorna-rendszerek az alábbi színekben kaphatók:
Rheinzink Standard
 Standard
Rheinzink Blue-Grey
 Blue-Grey
Rheinzink Graphite-Grey
 Graphite-Grey

Rheinzink - Lombfogórács

Rheinzink lombfogórács
 Lombfogórács
Háztulajdonosok állandó őszi problémája: Falevél a függő-ereszcsatornában jentősen csökkentheti a rendszer működőképességét. Végleges meoldást a kívülről láthatatlan Rheinzink - lombfogórács jelent - egy perforáltlemez-profil, melyet egyszerűen belefektetnek a félkörszelvényű csatornába. A falevelek a rácson fennakadnak, kiszáradnak és később a szél lefújja a rácsról őket.

Rheinzink - DH ereszcsatornatartó rendszer

Rheinzink DH ereszcsatornatartó rendszer
 DH ereszcsatornatartó rendszer
Általában a függőeresz csatornákat csatornatartó vasakkal az ereszdeszkára vagy ereszpallóra szerelik. A szerelés és kizsinórozás nehéz, időigényes és speciális szerszámokat igénylő tevékenység. A Rheinzink-DH ereszcsatornatartó rendszer lényegesen megkönnyíti a feladatot: Egy "C"-profil, melyet csavarokkal az ereszre vagy a felmenő falhoz rögzítenek. A csatornatartó vasakat egyszerűen és biztonságosan csak be kell a sínbe forgatni. A félkörszelvényű 280-as és 333-as csatornát egyszerűen belepattintják a vasakba.

Rheinzink - függesztett betorkollóelem rögzítőfüllel

Rheinzink függesztett betorkollóelem rögzítőfüllel
 Betorkollóelem
Az új Rheinzink - függesztett tölcséres betorkollóelem biztos működést és eszerű szerelést garantál. A hátsó oldalán lévő szorítókapocs megakadályozza a Rheinzink-hattyúnyak-elem vagy csőív elhelyezése után azok lecsúszását, azáltal, hogy a kötést automatikusan fixálja. A Rheinzink tölcséres összefolyó szorítókapcsos rögzítéssel félkörszelvényű Rheinzink csatornához, egyenes kifolyású, 400, 333, 280 és 250 mm kiterített szélességgel szállítható.

Rheinzink - hattyúnyak elem

Rheinzink hattyúnyak elem
 Hattyúnyak
A Rheinzink-hattyúnyak elem a befüggesztett betorkollóelemmel és egy csőívvel együtt lehetővé teszi minden ereszkínyúlásnál a szerelés jelentős mértékű megkönnyítését: Köszönhetően az összefolyóban kialakított bajonettzár csak néhány lépésből áll a szereléssel biztos és hosszú életű csapadékvíz-elvezetési megoldás további kiegészítő rögzítésnélkül. Ez a kialakítás szemre is szép részlete a tetőkinyúlásnak.

Rheinzink - rejtett lefolyócső-tartó

Rheinzink rejtett lefolyócső-tartó
 Rejtett lefolyócső tartó
Az új Rheinzink - rejtett lefolyócső-tartóval Rheinzink egy intelligens alternatívát fejlesztett ki a hagyományos rögzítéseknek, mely megjelenésében is meggyőző. Három elemből álló rendszer a cső hátulsó oldalára rögzítik és ezáltal szinte láthatatlan. A bilincsnélküli Rheinzink-lefolyócső strangot a Rheinzink-rejtett lefolyócső-tartóval egyszerűen lehet szerelni. A tartó minden 60 mm-nél nagyobb lefolyócsőhöz alkalmazható és ezzel nagyon raktárbarát.

Rheinzink - lefolyócső-elágazás és Rheinzink-szűkítő-elem

Rheinzink lefolyócső-elágazás és Rheinzink-szűkítő-elem
 Elágazás és Szűkítő
A magasfrekvenciával hegesztett lefolyócsőből készülő Rheinzink-lefolyócső-elágazás a biztosítéka elágazó vezetékek szakszerű összekötésének a csapadékvízelvezető rendszer fővezetékével. A Rheinzink-szűkítő elem teszi lehetővé a különböző átmérőjű csövek gyors és szakszerű összekapcsolását. A két elem kombinációjával számos csatlakozási variáció kialakítható a NM 60-100 mm-ig és a NM 100-120 mm-es átmérőtartományokban.

Rheinzink - locsolócső csatlakozó-elem

Rheinzink locsolócső csatlakozó-elem
 Locsolócső csatlakozó
A csapadékvíz összegyűjtése egy környezetbarát és gazdaságos lehetőség az ívóvízfogyasztás csökkentésére. Utólagos szerelés esetén is feltűnés nélkül illeszkedik a lefolyórendszerbe, a Rheinzink - locsolócső csatlakozó-elemmel a legegyszerűbb módon a csapadékvíz mennyiség legalább 60%-a felfogható. Utólagos szerelésnél is forrasztás nélkül fűzhető be a meglévő lefolyórendszerbe. Köszönhetően a túlfolyás-stoppal ellátott gyorscsatlakozójának, a kereskedelemben kapható minden 1/2 colos locsolócsőhöz csatlakoztatható.

Rheinzink - Reviso állványcsőtölcsér

Rheinzink Reviso állványcsőtölcsér
 Reviso állványcsőtölcsér
Egy intelligens gyakorlatias megoldás a csapadékvíz-elvezetési rendszer és az alapvezeték között összekapcsolására: RHEINZINK®-Reviso állványcsőtölcsér. Gyorsan szerelhető, a nyílását könnyű elérni, könnyű kezelni.

Rheinzink - teraszcsatorna

Rheinzink teraszcsatorna
 Teraszcsatorna
Kis felületekről, mint teraszok, előtetők vagy párkánylemezekről a csapadékvizet biztonságosan elvezetni, kisméretű csatorna az igazi megoldás. Gyakran bonyolult a szerelésük hagyományos csatornatartó vasakkal és csak nagy idő- és költségráfordítással lehetséges. A Rheinzink - teraszcsatorna lehetővéteszi a csatornavas nélküli szerelést: önhordó profilkialakítása révén egyszerű módon, a Rheinzink-DH ereszcsatorna rendszerből már ismert "C"-profilba kell csak belepattintani.

Építőanyag akciók

Akciós Árlista


Norman Építőanyagkereskedések elérhetőségei
Kamaraerdő
1112 Budapest
Kamaraerdei út 18.
Tel.: +36 1 249 9000
Tel.: +36 30 996 2629
Fax: +36 1 249 9001
E-mail:
nyitvatartás:
H-P: 08:00-18:00
Szombat: 09:00-13:00
GPS koordináták:
N 47° 26' 21.86"
E 18° 58' 45.73"Régi Fóti út
1152 Budapest
Külső fóti út 10.
(Régi Fóti út 2/a)
Tel.: +36 1 306 3421
Tel.: +36 30 311 6406
Fax: +36 1 306 4932
E-mail:
nyitvatartás:
H-P: 08:00-17:00
Szombat: ZÁRVA
GPS koordináták:
N 47° 34' 10.50"
E 19° 8' 6.95"
TELEPHELYEINKEN
KÉNYELMESEN ÉS INGYEN
PARKOLHAT!